Fady One

Alle informatie die je nodig hebt over Fady One.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Fady One is 40%, 50 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Fady One? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Fady One.

Deze school vind je in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Munsterstraat 16, 7543ZP Enschede. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 14 18 09 65. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 742288030000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1029Z5.

Wat is de locatie van Fady One (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Enschede.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Enschede. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Het Oosterveld en Rijschool Said.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Fady One

Slagingspercentage

40

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 18 09 65

Adres

Munsterstraat 16

Postcode

7543ZP

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

742288030000

Rijschoolnummer

1029Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fady One”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo