Autorijschool De Ster

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool De Ster.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Ster is 54%, 37 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool De Ster? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Enschede.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool De Ster.

De rijschool heeft een vestiging in Hengelo Ov. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Rhynvis Feithstraat 13, 7552HT Hengelo Ov. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 21 81 60 78. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: autorijschooldester.nl. Het KvK-nummer van de school is 81704130000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5104H8.

In welke plaats zit Autorijschool De Ster?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Klik hier voor alle Rijscholen in Hengelo Ov. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Brands en Verkeersschool Bergsma.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool De Ster

Slagingspercentage

54

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 21 81 60 78

Website

autorijschooldester.nl

Adres

Rhynvis Feithstraat 13

Postcode

7552HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

81704130000

Rijschoolnummer

5104H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Ster”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo