Autorijschool De Ster

Ontdek alles over Autorijschool De Ster.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Ster ligt op 68%, 57 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool De Ster? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool De Ster.

Deze rijschool heeft een locatie in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Rhynvis Feithstraat 13, 7552HT Hengelo Ov. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@autorijschooldester.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 21 81 60 78. De rijschool heeft een eigen website: autorijschooldester.nl. Het KvK-nummer van deze school is 081704130000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5104H8.

In welke plaats vind je Autorijschool De Ster precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Hengelo Ov.

Bekijk hier meer Rijscholen in Hengelo Ov. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: ProfDrive en Rijschool Leer Rijden 053.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool De Ster

Slagingspercentage

68

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooldester.nl

Telefoon

06 21 81 60 78

Website

autorijschooldester.nl

Adres

Rhynvis Feithstraat 13

Postcode

7552HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

081704130000

Rijschoolnummer

5104H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Ster”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo