Rijschoolgroenepijl

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschoolgroenepijl.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschoolgroenepijl is 100%, 2 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij Rijschoolgroenepijl? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Haarlem. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschoolgroenepijl.

Deze school heeft een vestiging in Velsen-Noord. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Breesaperhof 3, 1951KH Velsen-Noord. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0687208321. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 88552241. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2715H6.

In welke plaats zit Rijschoolgroenepijl?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Velsen-Noord.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Velsen-Noord. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Peter Bisschops h/o Rijles Zonder Stress en Autorijschool Veli.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschoolgroenepijl

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0687208321

Adres

Breesaperhof 3

Postcode

1951KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

88552241

Rijschoolnummer

2715H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschoolgroenepijl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo