Autorijschool Anatolia

Alle gegevens van Autorijschool Anatolia.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Anatolia is 25%, 12 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Anatolia? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Alkmaar.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Anatolia.

Je vindt deze school in Heemskerk. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Rameaustraat 5, 1962CA Heemskerk. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 52 60 75 00. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolanatolia.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 343118150000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6133X1.

Waar vind je Autorijschool Anatolia (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Heemskerk.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heemskerk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Victorie en Jos Koster.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Anatolia

Slagingspercentage

25

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 52 60 75 00

Website

rijschoolanatolia.nl

Adres

Rameaustraat 5

Postcode

1962CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

343118150000

Rijschoolnummer

6133X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Anatolia”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo