Rijschool Zouhri

Alle details over Rijschool Zouhri.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zouhri is 100%, 3 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Zouhri? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Zouhri.

Je vindt de rijschool in Uithoorn. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Monnetflat 40, 1422EE Uithoorn. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 40 99 12 87. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolzouhri.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 642315500000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9476W4.

In welke plaats vind ik Rijschool Zouhri (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Uithoorn.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Uithoorn. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool E. Bos en Autorijschool 10.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Zouhri

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 40 99 12 87

Website

rijschoolzouhri.nl

Adres

Monnetflat 40

Postcode

1422EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

642315500000

Rijschoolnummer

9476W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zouhri”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo