Rijschool Zeeland

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Zeeland.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zeeland ligt op 56%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Zeeland? Je hebt keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Ritthem. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Zeeland.

Deze rijschool heeft een locatie in Middelburg. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Torentrans 5, 4336JM Middelburg. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 45 08 99 77. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 768715680000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4515X8.

In welke plaats vind je Rijschool Zeeland?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in regio Middelburg.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Middelburg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: JP-drive en Rijschool Clemens t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Zeeland

Slagingspercentage

56

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 45 08 99 77

Adres

Torentrans 5

Postcode

4336JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem

KvK-nummer

768715680000

Rijschoolnummer

4515X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zeeland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo