Rijschool Your Choice

Alle details over Rijschool Your Choice.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Your Choice ligt op 77%, 30 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Rijschool Your Choice? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Emmeloord. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Your Choice.

De rijschool is te vinden in Emmeloord. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Baardmezenstraat 25, 8301XB Emmeloord. Bellen? Het telefoonnummer is 06 12 08 13 66. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 676285080000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3365W5.

In welke plaats zit Rijschool Your Choice?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Emmeloord.

Bekijk hier meer Rijscholen in Emmeloord. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersacademy Querido en J.P. van Veen t.h.o.d.n. Verkeersschool United.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Your Choice

Slagingspercentage

77

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 08 13 66

Adres

Baardmezenstraat 25

Postcode

8301XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

676285080000

Rijschoolnummer

3365W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Your Choice”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo