Rijschool Your Choice

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Your Choice.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Your Choice is 58%, 33 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Praktijkles volgen bij Rijschool Your Choice? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Emmeloord.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Your Choice.

De rijschool is te vinden in Emmeloord. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Baardmezenstraat 25, 8301XB Emmeloord. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 12 08 13 66. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 676285080000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3365W5.

Waar zit Rijschool Your Choice precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Emmeloord.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Emmeloord. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool William en Hofstede Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Your Choice

Slagingspercentage

58

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 08 13 66

Adres

Baardmezenstraat 25

Postcode

8301XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

676285080000

Rijschoolnummer

3365W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Your Choice”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo