Rijschool Cornelique

Ontdek alles over Rijschool Cornelique.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Cornelique ligt op 63%, 40 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Cornelique? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Emmeloord. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Cornelique.

Deze rijschool vind je in Emmeloord. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kuinderweg 9C, 8305AJ Emmeloord. Telefonisch contact met de rijschool? 06 18 92 75 86. Het KvK-nummer van deze school is 593158300000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9764N3.

In welke plaats zit Rijschool Cornelique (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Emmeloord.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Emmeloord. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Auto Rijschool De Vries en Autorijschool Ouled.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Cornelique

Slagingspercentage

63

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 92 75 86

Adres

Kuinderweg 9C

Postcode

8305AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

593158300000

Rijschoolnummer

9764N3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rosanne

    Ontzettend fijne instructrice die alles tot in de puntjes doorneemt en oefent (ook in steden rijden). Een rijschool waar je ontspannen kan rijden, fouten mag maken en met een goed gevoel het praktijkexamen ingaat. Zelf heb ik in 30 lessen in 1x het rijbewijs kunnen halen. Echt aan te raden!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo