Rijschool Hadders

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Hadders.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hadders ligt op 60%, 5 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Hadders? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Emmeloord. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Hadders.

Je vindt de school in Emmeloord. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Texellaan 7, 8302NA Emmeloord. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 17 78 07 53. Het KvK-nummer van de school is: 739195780000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2021Z3.

Waar bezoek je Rijschool Hadders?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Emmeloord.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Emmeloord. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: DeBlijRijder t.h.o.d.n. LesGO en De Nieuwe Rijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Hadders

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 78 07 53

Adres

Texellaan 7

Postcode

8302NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

739195780000

Rijschoolnummer

2021Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hadders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo