Rijschool Hadders

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Hadders.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hadders is 57%, 23 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Hadders? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Emmeloord. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Hadders.

De school is gevestigd in Emmeloord. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Texellaan 7, 8302NA Emmeloord. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 17 78 07 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 739195780000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2021Z3.

Waar bezoek ik Rijschool Hadders (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Emmeloord.

Bekijk alle Rijscholen in Emmeloord. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Ras en Autorijschool De Krosse.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Hadders

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 78 07 53

Adres

Texellaan 7

Postcode

8302NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

739195780000

Rijschoolnummer

2021Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hadders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo