Rijschool Yolanda

Ontdek alles over Rijschool Yolanda.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Yolanda ligt op 50%, 76 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met rijles bij Rijschool Yolanda? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht.

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Yolanda.

Je vindt de rijschool in Mijdrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Karolus 6, 3641LJ Mijdrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 46 61 35 53. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolyolanda.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302256970000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4456Z8.

Waar bezoek ik Rijschool Yolanda?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Mijdrecht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Mijdrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Daisy en Rijschool STORMROXY.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Yolanda

Slagingspercentage

50

Aantal examens

76

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 61 35 53

Website

rijschoolyolanda.nl

Adres

Karolus 6

Postcode

3641LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302256970000

Rijschoolnummer

4456Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Yolanda”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo