Rijschool Yolanda

Alle gegevens van Rijschool Yolanda.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Yolanda is 49%, 53 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Yolanda? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Yolanda.

De school is gevestigd in Mijdrecht. Dit zijn de adresgegevens: Karolus 6, 3641LJ Mijdrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolyolanda.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 46 61 35 53. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolyolanda.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 302256970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4456Z8.

Waar bezoek je Rijschool Yolanda precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Mijdrecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Mijdrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Westeinder en Rijschool Creatief.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Yolanda

Slagingspercentage

49

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolyolanda.nl

Telefoon

06 46 61 35 53

Website

rijschoolyolanda.nl

Adres

Karolus 6

Postcode

3641LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302256970000

Rijschoolnummer

4456Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Yolanda”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo