Rijschool Xenio

Alles op een rijtje over Rijschool Xenio.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Xenio is 63%, 46 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Xenio? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Xenio.

De rijschool is te vinden in Sassenheim. Op zoek naar de adresgegevens? Van Alkemadelaan 43, 2171KL Sassenheim. Even bellen? Het telefoonnummer is 06-53336711. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371562910000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6218G7.

Waar zit Rijschool Xenio (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Sassenheim.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Sassenheim. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Faries en Rijschool Leon de Zwart.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Xenio

Slagingspercentage

63

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-53336711

Adres

Van Alkemadelaan 43

Postcode

2171KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

371562910000

Rijschoolnummer

6218G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Xenio”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo