Rijschool Winters

Alles wat je wilt weten over Rijschool Winters.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Winters ligt op 51%, 68 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Rijschool Winters? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zwolle.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Winters.

Je vindt deze school in Ommen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Weegbreestraat 38, 7731VZ Ommen. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 052-9456484, of 620904901. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschoolwinters.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 82265980000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5658Z7.

In welke plaats vind je Rijschool Winters?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in regio Ommen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Ommen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Saskia Stegeman en School voor Praktijkonderwijs ‘De Maat’.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Winters

Slagingspercentage

51

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

052-9456484

Telefoon-nr

620904901

Website

rijschoolwinters.nl

Adres

Weegbreestraat 38

Postcode

7731VZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

82265980000

Rijschoolnummer

5658Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Winters”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo