Rijschool Wijsman

Alle gegevens over Rijschool Wijsman.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wijsman ligt op 44%, 50 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Wijsman? Je hebt keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Berkel-Enschot. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Contact & telefoon van Rijschool Wijsman.

De school is te vinden in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Hoefakkerstraat 31, 5014JA Tilburg. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 18 53 41 00. Het KvK-nummer van de rijschool is: 587192610000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3252U8.

Waar vind ik Rijschool Wijsman precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Tilburg.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tilburg. Check ook deze rijscholen: Rijschool van Brakel en Chrisvan.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Wijsman

Slagingspercentage

44

Aantal examens

50

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 53 41 00

Adres

Hoefakkerstraat 31

Postcode

5014JA

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

587192610000

Rijschoolnummer

3252U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wijsman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo