Rijschool Vriesland

Alles over Rijschool Vriesland.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Vriesland ligt op 67%, 3 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Vriesland? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Spijkenisse. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Vriesland.

De rijschool heeft een vestiging in Spijkenisse. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Smelegras 12, 3206JR Spijkenisse. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 16 80 14 17. Het KvK-nummer van de school is: 768544340000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1246K4.

In welke plaats zit Rijschool Vriesland precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Spijkenisse.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Spijkenisse. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool E. van Delden en Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Vriesland

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 80 14 17

Adres

Smelegras 12

Postcode

3206JR

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

768544340000

Rijschoolnummer

1246K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Vriesland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo