Rijschool Neresh

Lees meer over Rijschool Neresh.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Neresh is 24%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Neresh? Dan heb je de keus uit 4 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Neresh.

De school heeft een vestiging in Spijkenisse. Hierbij de adresgegevens: Visserskreek 21, 3206GP Spijkenisse. De rijschool bellen? 06 34 43 76 12. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 784558630000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4639W4.

Waar vind je Rijschool Neresh precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Spijkenisse.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Spijkenisse. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Key en Verkeersschool Willem.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Neresh

Slagingspercentage

24

Aantal examens

38

Telefoon-nr

06 34 43 76 12

Adres

Visserskreek 21

Postcode

3206GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

784558630000

Rijschoolnummer

4639W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Neresh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo