Rijschool vd Hoven

Alles op een rijtje over Rijschool vd Hoven.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool vd Hoven ligt op 39%, 31 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les je bij Rijschool vd Hoven? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Mierlo.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool vd Hoven.

De rijschool heeft een locatie in Helmond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Harmoniestraat 83, 5702JD Helmond. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06-46286511. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschoolvdhoven.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 546492340000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6140W5.

In welke plaats vind ik Rijschool vd Hoven (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Helmond.

Bekijk hier alle Rijscholen in Helmond. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Arlo de Bie en Rijschool P. Steeghs.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool vd Hoven

Slagingspercentage

39

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-46286511

Website

rijschoolvdhoven.nl

Adres

Harmoniestraat 83

Postcode

5702JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

546492340000

Rijschoolnummer

6140W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool vd Hoven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo