Autorijschool De Kimpe

Alle informatie over Autorijschool De Kimpe.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Kimpe is 70%, 40 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je voor les bij Autorijschool De Kimpe? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Mierlo.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool De Kimpe.

Deze school heeft een vestiging in Helmond. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Nijendaldreef 12, 5709RK Helmond. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. De rijschool bellen? (0492) 51 55 95, of 06 53 94 30 26. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooldekimpe.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171606980000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2205F8.

In welke plaats zit Autorijschool De Kimpe precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Helmond.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Helmond. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Puik Rijopleidingen en Ricardo’s Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool De Kimpe

Slagingspercentage

70

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0492) 51 55 95

Telefoon-nr

06 53 94 30 26

Website

rijschooldekimpe.nl

Adres

Nijendaldreef 12

Postcode

5709RK

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

171606980000

Rijschoolnummer

2205F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Kimpe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo