Rijschool Verheijen

Alle informatie over Rijschool Verheijen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Verheijen ligt op 69%, 13 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Les volgen bij Rijschool Verheijen? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Mierlo.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Verheijen.

Je vindt de school in Mierlo. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ambachtweg 75, 5731AE Mierlo. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0492) 70 02 36, of 06 37 30 00 30. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolverheijen.nl/. Het KvK-nummer van deze school is 665696050000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1404X2.

In welke plaats vind je Rijschool Verheijen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Mierlo.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Mierlo. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Nancy en Autorijschool Ruud.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Verheijen

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0492) 70 02 36

Telefoon-nr

06 37 30 00 30

Website

rijschoolverheijen.nl/

Adres

Ambachtweg 75

Postcode

5731AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

665696050000

Rijschoolnummer

1404X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Verheijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo