Rijschool Van Herpt

Alle details over Rijschool Van Herpt.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van Herpt is 61%, 69 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Van Herpt? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Arnhem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijles

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Van Herpt.

Deze rijschool is gevestigd in Wolfheze. Dit zijn de adresgegevens: Lindeboomlaan 56, 6874BS Wolfheze. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 026-4821444, of 06-51820569. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolvanherpt.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 645432850000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8427R7.

Waar bezoek je Rijschool Van Herpt?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Wolfheze.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Wolfheze. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool “Team Van Dijk” en Autorijschool Buurman.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Van Herpt

Slagingspercentage

61

Aantal examens

69

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-51820569

Website

rijschoolvanherpt.nl

Adres

Lindeboomlaan 56

Postcode

6874BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

645432850000

Rijschoolnummer

8427R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van Herpt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo