Rijschool Van Herpt

Alles op een rijtje over Rijschool Van Herpt.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van Herpt is 63%, 78 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Rijschool Van Herpt? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Arnhem.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Van Herpt.

De school heeft een vestiging in Wolfheze. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Lindeboomlaan 56, 6874BS Wolfheze. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 026-4821444, of 06-51820569. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolvanherpt.nl. Het KvK-nummer van de school is 645432850000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8427R7.

In welke plaats vind ik Rijschool Van Herpt (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in Wolfheze.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Wolfheze. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Willemsen en Bert Noot.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Van Herpt

Slagingspercentage

63

Aantal examens

78

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

026-4821444

Telefoon-nr

06-51820569

Website

rijschoolvanherpt.nl

Adres

Lindeboomlaan 56

Postcode

6874BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

645432850000

Rijschoolnummer

8427R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van Herpt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo