Rijschool Linksaf

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Linksaf.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Linksaf is 80%, 15 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor lessen bij Rijschool Linksaf? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Linksaf.

De school heet een locatie in Eindhoven. De adresgegevens zijn als volgt: Roosje Vosstraat 57, 5612RT Eindhoven. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoollinksaf.nl. Bel de rijschool op, 06-81991817. De rijschool beschikt over een eigen website: rijschoollinksaf.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 505329280000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2006Z4.

Waar zit Rijschool Linksaf (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Eindhoven. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van der Leest en Rijopleiding Martens.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Linksaf

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoollinksaf.nl

Telefoon-nr

06-81991817

Website

rijschoollinksaf.nl

Adres

Roosje Vosstraat 57

Postcode

5612RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

505329280000

Rijschoolnummer

2006Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Linksaf”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo