Rijschool Linksaf

Alles wat je wilt weten over Rijschool Linksaf.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Linksaf is 72%, 18 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met les bij Rijschool Linksaf? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Linksaf.

Je vindt de school in Eindhoven. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Roosje Vosstraat 57, 5612RT Eindhoven. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-81991817. Ze hebben een eigen website: rijschoollinksaf.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 505329280000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2006Z4.

Waar vind je Rijschool Linksaf (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Eindhoven.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: rijschooldebergen en Autorijschool Meerhoven.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Linksaf

Slagingspercentage

72

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-81991817

Website

rijschoollinksaf.nl

Adres

Roosje Vosstraat 57

Postcode

5612RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

505329280000

Rijschoolnummer

2006Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Linksaf”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo