Rijschool van de Ven

Alles op een rijtje over Rijschool van de Ven.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van de Ven ligt op 70%, 27 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool van de Ven? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Nijmegen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool van de Ven.

Deze school is gevestigd in Beuningen Gld. Op zoek naar de adresgegevens? Schepel 20, 6641PT Beuningen Gld. Bellen kan, je bereikt ze op 06 16 35 31 02. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 831152500000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2088W8.

Waar vind je Rijschool van de Ven (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Beuningen Gld.

Bekijk hier meer Rijscholen in Beuningen Gld. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Mark Scholten en Autorijschool V.O.F. H. v/d Broek.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool van de Ven

Slagingspercentage

70

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 35 31 02

Adres

Schepel 20

Postcode

6641PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

831152500000

Rijschoolnummer

2088W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van de Ven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo