Rijschool van Brakel

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Brakel.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Brakel is 68%, 31 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool van Brakel? Rij-examen doe je bij een van de 3 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool van Brakel.

De rijschool heeft een vestiging in De Lier. De adresgegevens: Lierweg 22A57, 2678CW De Lier. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0174) 26 12 34. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 840985540000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1183R1.

Waar zit Rijschool van Brakel (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio De Lier.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in De Lier. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: V.O.F. Algemeen Verkeersopleidingscentrum Drechtstreeks en Rijschool Ipskamp.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool van Brakel

Slagingspercentage

68

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0174) 26 12 34

Adres

Lierweg 22A57

Postcode

2678CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht

KvK-nummer

840985540000

Rijschoolnummer

1183R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Brakel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo