Autorijschool de Dijk

Alle details over Autorijschool de Dijk.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Dijk ligt op 27%, 11 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijles bij Autorijschool de Dijk? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool de Dijk.

De rijschool is te vinden in Honselersdijk. Op zoek naar de adresgegevens? Nachtegaalstraat 9, 2675XV Honselersdijk. De school is telefonisch bereikbaar op 06-14826111. Het KvK-nummer van de school is 544412260000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8754G8.

Waar vind ik Autorijschool de Dijk (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Honselersdijk.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Honselersdijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Mentor en Rijschool Lens.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool de Dijk

Slagingspercentage

27

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14826111

Adres

Nachtegaalstraat 9

Postcode

2675XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

544412260000

Rijschoolnummer

8754G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Dijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo