Rijschool Time

Alles wat je wilt weten over Rijschool Time.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Time ligt op 33%, 9 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Time? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Rotterdam, Gouda. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Time.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Dagpauwoog 15, 3061WP Rotterdam. Bellen kan, je bereikt ze op 06 23 38 82 08. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244174200000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6520F0.

In welke plaats vind ik Rijschool Time (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Legacy en Rijschool Aventura.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Time

Slagingspercentage

33

Aantal examens

9

Telefoon-nr

06 23 38 82 08

Adres

Dagpauwoog 15

Postcode

3061WP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Gouda

KvK-nummer

244174200000

Rijschoolnummer

6520F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Time”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo