Rijschool Time

Alle gegevens over Rijschool Time.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Time ligt op 38%, 8 personen legden examen af (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Time? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Gouda. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Time.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Dagpauwoog 15, 3061WP Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 23 38 82 08. Het KvK-nummer van deze school is: 244174200000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6520F0.

In welke plaats vind ik Rijschool Time (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Rij Lekker en Steps2drive.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Time

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 38 82 08

Adres

Dagpauwoog 15

Postcode

3061WP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Gouda

KvK-nummer

244174200000

Rijschoolnummer

6520F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Time”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo