Rijschool Teunissen

Lees meer over Rijschool Teunissen.

Praktijkles volg je hier met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Teunissen is 68%, 37 personen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Rijles volgen bij Rijschool Teunissen? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Almelo.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Teunissen.

Je vindt deze rijschool in Almelo. Op zoek naar de adresgegevens? Beethovenlaan 6, 7604GE Almelo. Bellen kan, het telefoonnummer is (0546) 56 87 57. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolteunissen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 60816830000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8777X7.

Waar vind ik Rijschool Teunissen precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Almelo.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Almelo. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Pieper en Autorijschool 4All.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Teunissen

Slagingspercentage

68

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Telefoon

(0546) 56 87 57

Website

rijschoolteunissen.nl

Adres

Beethovenlaan 6

Postcode

7604GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

60816830000

Rijschoolnummer

8777X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Teunissen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo