Autorijschool Dunya Almelo ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Dunya

Lees meer over Autorijschool Dunya.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dunya ligt op 35%, 165 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Dunya? Je hebt voor het afrijden keus uit 11 CBR-afrijdlocaties: Groningen, Winschoten, Heerenveen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Deventer, Almelo, Emmeloord. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles korting

Geld besparen op je autorijbewijs? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Dunya.

Je vindt de school in Almelo. Op zoek naar adresgegevens? Jasmijnstraat 35, 7601TS Almelo. Bellen kan via: 06 33 05 15 43. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 807682020000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3767X8.

Waar vind je Autorijschool Dunya precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Almelo.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Almelo. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Sabine en Rijschool Limburg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Dunya

Slagingspercentage

35

Aantal examens

165

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Jasmijnstraat 35

Postcode

7601TS

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Heerenveen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Deventer, Almelo, Emmeloord

KvK-nummer

807682020000

Rijschoolnummer

3767X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dunya”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo