Rijschool Jonker

Ontdek alles over Rijschool Jonker.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jonker ligt op 59%, 139 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Jonker? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Almelo. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Jonker.

Deze rijschool heeft een locatie in Almelo. Op zoek naar de adresgegevens van de school? De Zwaluw 30, 7609NC Almelo. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0546) 45 85 33. Ze hebben een eigen website: rijschooljonker.nl. Het KvK-nummer van de school is 692121710000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2533R8.

Waar zit Rijschool Jonker precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Almelo.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almelo. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Sundus en Autorijschool Milan.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Jonker

Slagingspercentage

59

Aantal examens

139

Telefoon

(0546) 45 85 33

Website

rijschooljonker.nl

Adres

De Zwaluw 30

Postcode

7609NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

692121710000

Rijschoolnummer

2533R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jonker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo