Rijschool Lente

Alles wat je wilt weten over Rijschool Lente.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Lente ligt op 31%, 32 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor rijles bij Rijschool Lente? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Lente.

De rijschool heeft een locatie in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Busken Huethove 101, 2717XP Zoetermeer. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06-42859451. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoollente.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 508743810000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2790K6.

Waar vind ik Rijschool Lente?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zoetermeer.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Van der Valk en Diva.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Lente

Slagingspercentage

31

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-42859451

Website

rijschoollente.nl

Adres

Busken Huethove 101

Postcode

2717XP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

508743810000

Rijschoolnummer

2790K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Lente”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo