Rijschool Stap in!

Alles op een rijtje over Rijschool Stap in!.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Stap in! is 56%, 68 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Stap in!? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Winschoten. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Stap in!.

Je vindt de school in Borgercompagnie. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Borgercompagnie 145, 9631TG Borgercompagnie. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 615627072. Het KvK-nummer van de rijschool is: 660938720000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9633G5.

Waar bezoek je Rijschool Stap in!?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Borgercompagnie.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Borgercompagnie. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool RijVlot en Rijschool Zuidbroek.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Stap in!

Slagingspercentage

56

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

615627072

Adres

Borgercompagnie 145

Postcode

9631TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

660938720000

Rijschoolnummer

9633G5

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. José

    Monique liet mij nooit zitten en had altijd geduld en vertrouwen in mij! Daardoor ben ik veel zelfverzekerder geworden. Monique legt alles heel rustig en efficiënt uit en is erg spontaan! Ik had het altijd maar mijn plezier om rijles van haar te krijgen. Ik raad haar erg aan!

  2. Kim

    Hele fijne en gezellige rijlessen gehad met Monique! Monique is heel relaxed en kan dingen heel rustig uitleggen. Precies wat ik nodig had en waardoor ik nu mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo