Rijschool Njoy

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Njoy.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Njoy is 43%, 28 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Njoy? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Winschoten.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Njoy.

Deze school heeft een vestiging in Muntendam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Driemolenslaan 42, 9649ET Muntendam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Bel de rijschool op, 0598-617962, of 06-42142648. De school heeft een eigen site: rijschoolnjoy.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 11807860000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9579F1.

Waar vind ik Rijschool Njoy?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Muntendam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Muntendam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Berkelland rijopleiding en Ultimate Drive.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Njoy

Slagingspercentage

43

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0598-617962

Telefoon-nr

06-42142648

Website

rijschoolnjoy.nl

Adres

Driemolenslaan 42

Postcode

9649ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

11807860000

Rijschoolnummer

9579F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Njoy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo