Rijschool Jordy Bos

Alle gegevens van Rijschool Jordy Bos.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jordy Bos ligt op 75%, 8 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Jordy Bos? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Jordy Bos.

De rijschool heeft een vestiging in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Betuwe 51, 3524TD Utrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 13 67 01 15. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 702204090000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4106W1.

Waar vind je Rijschool Jordy Bos precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Utrecht.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Jolanda en Rijschool Lemrini.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Jordy Bos

Slagingspercentage

75

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 13 67 01 15

Adres

Betuwe 51

Postcode

3524TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

702204090000

Rijschoolnummer

4106W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jordy Bos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo