Rijschool Smart

Lees meer over Rijschool Smart.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Smart is 56%, 9 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool Smart biedt ook beroepsopleiding(en): . Kies je voor les bij Rijschool Smart? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties: Haarlem, Alkmaar. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Smart.

Je vindt deze school in Heemskerk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gounodstraat 9, 1962EX Heemskerk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 25 15 77 38. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 626264340000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7942W3.

Waar vind ik Rijschool Smart (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Heemskerk.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Heemskerk. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool StartNGo en Rijschool Dinie.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Smart

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 15 77 38

Adres

Gounodstraat 9

Postcode

1962EX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

626264340000

Rijschoolnummer

7942W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Smart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo