Jan de Rijlesman

Ontdek alles over Jan de Rijlesman.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jan de Rijlesman is 68%, 38 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Jan de Rijlesman? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-locaties: Arnhem, Tiel. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Jan de Rijlesman.

De rijschool is te vinden in Ede Gld. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Valkestein 1001, 6714BC Ede Gld. Stuur ze meteen een bericht: info@janderijlesman.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 22 09 36 92. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: janderijlesman.nl. Het KvK-nummer van deze school is 081859170000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6773F1.

In welke plaats vind je Jan de Rijlesman?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de regio Ede Gld.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Ede Gld. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Murat en Autorijschool Ede.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Jan de Rijlesman

Slagingspercentage

68

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@janderijlesman.nl

Telefoon-nr

06 22 09 36 92

Website

janderijlesman.nl

Adres

Valkestein 1001

Postcode

6714BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel

KvK-nummer

081859170000

Rijschoolnummer

6773F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jan de Rijlesman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo