Rijschool Rijweg

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Rijschool Rijweg.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijweg is 73%, 71 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Rijschool Rijweg? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Harderwijk.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Rijweg.

De school heeft een vestiging in Putten. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Heinestraat 58, 3882DN Putten. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 15 40 96 62. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolrijweg.nl. Het KvK-nummer van de school is 622596280000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6836R6.

Waar bezoek ik Rijschool Rijweg?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Putten.

Bekijk hier meer Rijscholen in Putten. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Gert van Beek en Rijschool van de Kamp.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Rijweg

Slagingspercentage

73

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 15 40 96 62

Website

rijschoolrijweg.nl

Adres

Heinestraat 58

Postcode

3882DN

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

622596280000

Rijschoolnummer

6836R6

1 review for Rijschool Rijweg

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Fam. Gerritsen

    Onze zoon heeft het prima naar zijn zin. Morgen de 8ste rijles!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo