Rijschool Rob Winkel

Alles over Rijschool Rob Winkel.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rob Winkel ligt op 57%, 35 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je lessen volgen bij Rijschool Rob Winkel? Je hebt keus uit 1 CBR examenlocaties: Groningen.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Rob Winkel.

Je vindt deze school in Zuidhorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Cort van der Lindenstr 16, 9801KP Zuidhorn. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0594) 50 36 50. Het KvK-nummer van de rijschool is 523836360000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0145F1.

Waar zit Rijschool Rob Winkel (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Zuidhorn.

Klik hier voor meer Rijscholen in Zuidhorn. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Voorrang en Verkeersschool Holmersma.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Rob Winkel

Slagingspercentage

57

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0594) 50 36 50

Adres

Cort van der Lindenstr 16

Postcode

9801KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

523836360000

Rijschoolnummer

0145F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rob Winkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo