Rijschool Res Nova

Alles op een rijtje over Rijschool Res Nova.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Res Nova is 74%, 27 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Begin je met rijles bij Rijschool Res Nova? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Groningen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Res Nova.

Je vindt de school in Zuidhorn. Hierbij de adresgegevens van de school: Zilverschoon 45, 9801LM Zuidhorn. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 059 450 76 52, of 06 29 59 34 42. Ze hebben een eigen site: rijschoolresnova.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 679846570000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4907F1.

Waar zit Rijschool Res Nova (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Zuidhorn.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zuidhorn. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Super en Autorijschool Pronkjewail.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Res Nova

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

059 450 76 52

Telefoon-nr

06 29 59 34 42

Website

rijschoolresnova.nl/

Adres

Zilverschoon 45

Postcode

9801LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

679846570000

Rijschoolnummer

4907F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Res Nova”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo