Rijschool Rij – en Bewijs

Alles over Rijschool Rij – en Bewijs.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij – en Bewijs ligt op 45%, 60 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Rij – en Bewijs? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Rij – en Bewijs.

Deze school heeft een locatie in Tegelen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Morgenster 6, 5931DV Tegelen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 29 23 32 43. Het KvK-nummer van de school is: 835043460000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1441F3.

In welke plaats zit Rijschool Rij – en Bewijs?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Tegelen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Tegelen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: autorijschool wiel arets en Rijschool RijGoedWeg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Rij – en Bewijs

Slagingspercentage

45

Aantal examens

60

Telefoon-nr

06 29 23 32 43

Adres

Morgenster 6

Postcode

5931DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

835043460000

Rijschoolnummer

1441F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rij – en Bewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Rij – en Bewijs
Rijschool Rij – en Bewijs

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo