Rijschool Rij – en Bewijs

Alle gegevens over Rijschool Rij – en Bewijs.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij – en Bewijs is 41%, 34 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Rij – en Bewijs? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Rij – en Bewijs.

De school is gevestigd in Tegelen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Morgenster 6, 5931DV Tegelen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 29 23 32 43. Het KvK-nummer van de rijschool is 835043460000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1441F3.

Waar bezoek je Rijschool Rij – en Bewijs precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de buurt van Tegelen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Tegelen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Graansma en Verkeersschool Haak.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Rij – en Bewijs

Slagingspercentage

41

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 23 32 43

Adres

Morgenster 6

Postcode

5931DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

835043460000

Rijschoolnummer

1441F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rij – en Bewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Rij – en Bewijs
Rijschool Rij – en Bewijs

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo