Rijden Bij Bas

Alle informatie die je nodig hebt over Rijden Bij Bas.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijden Bij Bas is 67%, 9 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijden Bij Bas? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Deventer. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijden Bij Bas.

De rijschool is te vinden in Zutphen. Hierbij de adresgegevens van de school: Tichelkuilen 51, 7206BD Zutphen. De school is telefonisch bereikbaar via 0635607253. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 87718855. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1499Z7.

Waar zit Rijden Bij Bas (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Zutphen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zutphen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Davelaar en Rijschool Grootkop.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijden Bij Bas

Slagingspercentage

67

Aantal examens

9

Telefoon-nr

0635607253

Adres

Tichelkuilen 51

Postcode

7206BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

87718855

Rijschoolnummer

1499Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijden Bij Bas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo