Rijschool right

Alle informatie over Rijschool right.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool right is 70%, 53 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool right? Je examen doe je bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool right.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Tussen Meer 269, 1069DP Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@rijschoolright.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 636144143. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolright.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 695028380000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1295F7.

In welke plaats zit Rijschool right (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Carlo’s Autorijschool en Rij-Talent.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool right

Slagingspercentage

70

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolright.nl

Telefoon

636144143

Website

rijschoolright.nl

Adres

Tussen Meer 269

Postcode

1069DP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

695028380000

Rijschoolnummer

1295F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool right”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo