Rijfris.nl

Op deze pagina ontdek je alles over Rijfris.nl.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijfris.nl is 66%, 35 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met les bij Rijfris.nl? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Haarlem.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijfris.nl.

De school is gevestigd in Hoofddorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Laan van Surrey 2, 2135XJ Hoofddorp. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 237435503, of 06-23368887. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijfris.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 611241680000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6241X1.

In welke plaats vind je Rijfris.nl (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Hoofddorp.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijopleiding G. van der Linden en Autorijschool Pamela.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijfris.nl

Slagingspercentage

66

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

237435503

Telefoon-nr

06-23368887

Website

rijfris.nl

Adres

Laan van Surrey 2

Postcode

2135XJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

611241680000

Rijschoolnummer

6241X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijfris.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo