Autorijschool Singh

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Singh.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Singh ligt op 69%, 16 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Singh? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Arnhem, Doetinchem. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Singh.

De rijschool heeft een locatie in Doesburg. De adresgegevens: Sandtakker 10, 6983HV Doesburg. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0639646771. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 720301510000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5877R5.

Waar bezoek ik Autorijschool Singh (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Doesburg.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Doesburg. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Lucca en Verkeersschool WIRA.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Singh

Slagingspercentage

69

Aantal examens

16

Telefoon-nr

0639646771

Adres

Sandtakker 10

Postcode

6983HV

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Doetinchem

KvK-nummer

720301510000

Rijschoolnummer

5877R5

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Shana

    Hele goede rijschool, echt een aanrader. Ik ben in één keer geslaagd, de rijinstructeur maakt voldoende tijd voor de student.

  2. Agata

    Hele goede rijschool, verteld exact wat je moet weten en laat je vaak genoeg herhalen. Zeer goeie voorbereiding !

  3. Fabian soto schilling

    Fijne rijinstructeur denkt mee met alle mogelijkheden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo