Rijschool Perfect Drive

Alles wat je wilt weten over Rijschool Perfect Drive.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Perfect Drive ligt op 61%, 23 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Perfect Drive? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Winschoten. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Perfect Drive.

Deze school heeft een vestiging in Appingedam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Georg van Saksenlaan 39a, 9902JD Appingedam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: brussk31@hotmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 47 12 51 35. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 011754660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6661A1.

Waar bezoek je Rijschool Perfect Drive precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in Appingedam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Appingedam. Check ook deze rijscholen: Rijschool Gerco en Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Perfect Drive

Slagingspercentage

61

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

brussk31@hotmail.com

Telefoon-nr

06 47 12 51 35

Adres

Georg van Saksenlaan 39a

Postcode

9902JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

011754660000

Rijschoolnummer

6661A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Perfect Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo