Autorijschool Ellie de Vries

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Ellie de Vries.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ellie de Vries is 50%, 50 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Ellie de Vries? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Winschoten. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Ellie de Vries.

De rijschool heeft een vestiging in Appingedam. De adresgegevens: Alberdaweg 12, 9901HT Appingedam. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 34 06 57 41. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 011632740000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6592A1.

Waar zit Autorijschool Ellie de Vries?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Appingedam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Appingedam. Check ook deze rijscholen: Rijbewijs in zicht en Rijschool Traffic.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Ellie de Vries

Slagingspercentage

50

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 06 57 41

Adres

Alberdaweg 12

Postcode

9901HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

011632740000

Rijschoolnummer

6592A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ellie de Vries”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Ellie de Vries
Autorijschool Ellie de Vries

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo