Rijschool Mooibroek

Lees alles over Rijschool Mooibroek.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Mooibroek ligt op 50%, 42 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je voor les bij Rijschool Mooibroek? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Groningen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Mooibroek.

De rijschool is gevestigd in Grijpskerk. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Westerhornerweg 17, 9843TM Grijpskerk. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-21145995. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 524373450000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8168G6.

Waar vind ik Rijschool Mooibroek precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Grijpskerk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Grijpskerk. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Q-Driving Rijopleidingen en Autorijschool J.K. Bosman.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Mooibroek

Slagingspercentage

50

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-21145995

Adres

Westerhornerweg 17

Postcode

9843TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

524373450000

Rijschoolnummer

8168G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Mooibroek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo