Autorijschool Vinkhuizen

Alles op een rijtje over Autorijschool Vinkhuizen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vinkhuizen ligt op 78%, 100 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Vinkhuizen? Je kiest uit 1 CBR-afrijdlocaties: Groningen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Vinkhuizen.

Deze school vind je in Groningen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Goudlaan 138, 9743EC Groningen. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@rijschool-vinkhuizen.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 53 79 05 84. Ze hebben een eigen site: rijschool-vinkhuizen.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 020607710000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3752A8.

Waar bezoek ik Autorijschool Vinkhuizen?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Groningen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Groningen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool SENANG en Bas Janssen t.h.o.d.n. Van der Roest Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Vinkhuizen

Slagingspercentage

78

Aantal examens

100

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-vinkhuizen.nl

Telefoon-nr

06 53 79 05 84

Website

rijschool-vinkhuizen.nl

Adres

Goudlaan 138

Postcode

9743EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020607710000

Rijschoolnummer

3752A8

Reviews

0.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Arvind lachman

  Vanochtend examen gedaan, en ben in 1x geslaagd.dankje wel mede mogelijk gemaakt door rijschool Vinkhuizen.
  Dankjewel,Prem

 2. Clif Marcus

  Vanochtend examen gedaan ben getraind door een goede fijne opleider Michael, hij heeft mij het vertrouwen gegeven op een goede afloop. En bedankt voor de waardevolle lessen die ervoor hebben gezorgd dat ik ben geslaagd! bedankt Mike!

 3. Myrthe Hof

  Ik heb hele fijne autorijlessen gehad bij Evert sowikromo van autorijschool vinkhuizen! Ook ben ik in één keer geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo