Rijschool Minova

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Minova.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Minova ligt op 50%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor lessen bij Rijschool Minova? Dan heb je keus uit 1 examenlocatie: Bergen Op Zoom.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Minova.

Deze rijschool heeft een locatie in Huijbergen. De adresgegevens: Eiland 33, 4635EC Huijbergen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 53 28 52 24. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 770149950000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1060F3.

In welke plaats vind ik Rijschool Minova precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Huijbergen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Huijbergen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Remon en Autorijschool Anco.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Minova

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 53 28 52 24

Adres

Eiland 33

Postcode

4635EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

770149950000

Rijschoolnummer

1060F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Minova”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo