Rijschool Maud

Ontdek alles over Rijschool Maud.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maud ligt op 79%, 24 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Maud? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Winschoten. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Maud.

Deze rijschool vind je in Hoogezand. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Johan Willem Frisolaan 7, 9602GG Hoogezand. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0625233200. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 724326750000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1235N6.

In welke plaats vind ik Rijschool Maud precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Hoogezand.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hoogezand. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Jos Janssens t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Jos de Jong.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Maud

Slagingspercentage

79

Aantal examens

24

Telefoon-nr

0625233200

Adres

Johan Willem Frisolaan 7

Postcode

9602GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

724326750000

Rijschoolnummer

1235N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maud”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo