Rijschool Maud

Alle informatie over Rijschool Maud.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maud ligt op 96%, 23 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Maud? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Winschoten. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact & telefoon van Rijschool Maud.

Deze school heeft een vestiging in Hoogezand. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Johan Willem Frisolaan 7, 9602GG Hoogezand. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0625233200. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 724326750000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1235N6.

In welke plaats vind je Rijschool Maud (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Hoogezand.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogezand. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool The Future en Rijschool Edwin Hillenga.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Maud

Slagingspercentage

96

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0625233200

Adres

Johan Willem Frisolaan 7

Postcode

9602GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

724326750000

Rijschoolnummer

1235N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maud”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo