Autorijschool Koekkoek Hoogezand ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Koekkoek

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Koekkoek.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Koekkoek ligt op 80%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Koekkoek? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Groningen, Winschoten. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie gratis oefenen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Welke keurmerken heeft de school?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Koekkoek.

Je vindt de rijschool in Hoogezand. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Satellietlaan 20, 9602MA Hoogezand. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 21 40 39 47. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: autorijschool-koekkoek.nl. Het KvK-nummer van de school is: 20646660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0211N8.

Waar vind ik Autorijschool Koekkoek precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Hoogezand.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoogezand. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: 1-2-3Volgas en Rijschool De Marne.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Koekkoek

Slagingspercentage

80

Aantal examens

20

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 21 40 39 47

Website

autorijschool-koekkoek.nl

Adres

Satellietlaan 20

Postcode

9602MA

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

20646660000

Rijschoolnummer

0211N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Koekkoek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo