Rijschool Malou

Lees meer over Rijschool Malou.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Malou is 67%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Malou? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Hoorn. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Malou.

Deze school heeft een vestiging in Bennebroek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Narcissenlaan 30, 2121SL Bennebroek. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 41 21 49 38. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 371364650000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6763R2.

Waar bezoek ik Rijschool Malou precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bennebroek.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Bennebroek. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Spronk en Autorijschool LESOTO.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Malou

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 21 49 38

Adres

Narcissenlaan 30

Postcode

2121SL

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

371364650000

Rijschoolnummer

6763R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Malou”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo