IJmond rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over IJmond rijopleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van IJmond rijopleidingen ligt op 50%, 10 personen legden examen af (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je van start met les bij IJmond rijopleidingen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Haarlem.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van IJmond rijopleidingen.

Je vindt deze school in Heemstede. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ooievaarlaan 11, 2106DC Heemstede. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 20 58 25. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, ijmondrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 582274740000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3990F8.

In welke plaats vind ik IJmond rijopleidingen?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Heemstede.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Heemstede. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Richard van der Heijden en Autorijschool Aysel.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: IJmond rijopleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 20 58 25

Website

ijmondrijopleidingen.nl

Adres

Ooievaarlaan 11

Postcode

2106DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

582274740000

Rijschoolnummer

3990F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “IJmond rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo