IJmond rijopleidingen

Alle gegevens van IJmond rijopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van IJmond rijopleidingen is 83%, 6 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij IJmond rijopleidingen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Haarlem. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van IJmond rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Heemstede. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Ooievaarlaan 11, 2106DC Heemstede. Dit is het e-mailadres van deze school: info@ijmondrijopleidingen.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 41 20 58 25. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, ijmondrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 582274740000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3990F8.

In welke plaats zit IJmond rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Heemstede.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Heemstede. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool de Meteoriet en Rijschool Alternatief.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: IJmond rijopleidingen

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@ijmondrijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06 41 20 58 25

Website

ijmondrijopleidingen.nl

Adres

Ooievaarlaan 11

Postcode

2106DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

582274740000

Rijschoolnummer

3990F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “IJmond rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo